четвер, 26 травня 2011 12:51

Дочка Черновецького вийшла заміж і чекає на дитину - ЗМІ

Дочка Черновецького вийшла заміж і чекає на дитину - ЗМІ

Дочка мера Києва Леоніда Черновецького Христина переїхала до Москви, вийшла заміж і вже вагітна від нового чоловіка. Про це пише газета "Сегодня", посилаючись на власні джерела.

"У неї є вже новий чоловік. Він відомий в колах російських бізнесменів, і Христина чекає від нього дитину. Зараз вона ще дуже худенька, але вже видно, що вагітна", - розповіла одна з подруг дочки мера Києва.

За інформацією видання, Черновецька нібито живе з 35-річним бізнесменом Сергієм Янчуковим, власником однієї з нафтогазових компаній, якого в пресі називають "нафтовим генералом".

Втім, цю інформацію офіційно в родині мера і його оточенні не підтверджують. А батько В'ячеслава Супруненка стверджує, що чутки про розлучення і затримання сина не відповідають дійсності.

"Слава знаходиться в Україну і ні від кого не переховується, тому що йому нічого приховувати. Я впевнений, що у слідства немає інформації проти нього. Он Дениса Комарницького теж так голосно і з помпою взяли - і чим закінчилося? Його відпустили, тому що проти нього немає фактів. А все, що відбувається зараз, - це 37-й рік. Тільки не думаю, що це закінчиться чимось серйозним. Інформація про розлучення В'ячеслава і Христини - теж неправда. Хтось спеціально намагається їх зганьбити. Вся сім'я в Україні", - заявив Іван Супруненко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Христина розлучилася з Супруненком ще на початку березня.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Черновецького вийшла заміж і чекає на дитину - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути