Ексклюзиви
середа, 25 травня 2011 10:57

Колишнього зятя Черновецького затримали в Італії

Колишнього зятя Черновецького затримали в Італії

Депутат Київради В'ячеслав Супруненко затриманий в Італії. Депутат затриманий в одному з елітних бутіків під час здійснення покупок.

Знайти опального депутата, який знаходиться у розшуку, змогли завдяки кредитній картці, якою він розплачувався в бутіку, пише Обозреватель з посиланням на ТСН.

Раніше стало відомо, що В'ячеслав Супруненко вже не є зятем мера Києва Леоніда Черновецького. У березні місяці В'ячеслав Супруненко і Христина Черновецька розлучилися. І, хоча, в оточенні родини Черновецьких, розлучення пояснюють тим, що подружжя давно не живуть разом - у кожного з них своє особисте життя, цілком очевидно, що головним мотивом розлучення є прагнення сім'ї зберегти власність.

У колишнього подружжя троє дітей - Леонід, Іван і Аліна, яких ще на початку року забрали з київського ліцею "Поділ" і вивезли за кордон, де вони проживають з матір'ю.

За інформацією національного бюро Інтерполу в Україні, громадянин Україна Супруненко В.І. оголошений у міжнародний розшук по каналах Інтерполу за запитом Генеральної прокуратури України при внесенні його даних в оперативно-розшуковий облік Інтерполу категорії "червона картка".

11 квітня Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти депутата Київради Супруненка і глави фракції Блоку Черновецького Дениса Комарницького за вчинення розбійного нападу.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього зятя Черновецького затримали в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути