Ексклюзиви
четвер, 26 квітня 2012 16:24

Сергій Зверєв став жертвою кібершахраїв

Сергій Зверєв став жертвою кібершахраїв
Артист написав заяву в поліцію Фото: donbass.ua

У московську поліцію надійшла заява від відомого шоумена і стиліста Сергія Зверєва. 49-річний артист, а також телеведучий просить розшукати шахраїв, які продають в інтернеті його виступи.

"Заява подана до відділку МВС по Тверському району. Вона буде вивчена, і по ній буде призначена перевірка", - повідомили в прес-службі ГУМВС по Москві.

У прес-службі главку не пояснили, в чому суть скарг стиліста. Однак, як повідомляється, йдеться про кібершахраїв.

Аферисти діють за однією і тією ж схемою. Домовляються про шоу, беруть у замовника передоплату, а потім зникають.

"Вони обманом записали моє відеозвернення, щоб розмістити його на своєму сайті. Вони зробили це, представившись моїми фанатами. Однак міфічні шанувальники, як з'ясувалося, переслідували зовсім інші цілі", - розповів журналістам сам Звєрєв, додавши в кінці свою коронну фразу: "Звезда в шоке!".

Стиліст довірився незнайомим людям після того, як почув знайомі імена. За його словами, шахраї прикривалися іменами телеведучих Ксенії Собчак і Лєри Кудрявцевої, з якими нібито неодноразово співпрацювали. Насторожився епатажний виконавець тільки тоді, коли на його мобільний почали телефонувати ошукані замовники.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Фанати подарували Сергію Зверєву квартиру

Інформація, яку раз по раз чув по телефону співак, м'яко кажучи, була несподіваною. Сергій прийняв рішення звернутися в поліцію, щоб покарати злощасних "фанатів".

"Я хочу, щоб все було по закону, тому написав заяву, - поділився з журналістами Зверєв. - Звичайно ж я збираюся відшкодувати матеріальний збиток, який завдали мені хулігани, але урок із ситуації я витягнув і надалі буду пильний".

Зараз ви читаєте новину «Сергій Зверєв став жертвою кібершахраїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути