середа, 23 червня 2021 23:47

Сергій Притула відсвяткував 40-річчя

Вчора, 22 червня, телеведучий Сергій Притула відсвяткував своє 40-річчя. Перед цим ділився планами з "Новим каналом".

"Мені говорили: "Мужики 40 років не святкують, ти не боїшся?" А я питав у людей: "А чому я повинен не святкувати? "Мені точно так ніхто і не пояснив, у чому полягає природа цього забобону. А я, відверто, не знаю, скільки мені Господь відміряв. Нехтувати можливістю ще раз зібрати за одним столом людей, яких я люблю, які для мене важливі і близькі, не збираюся. Я дуже радий, що в день народження приїдуть всі мої брати і друзі з усієї України. Буде відносно невелика компанія людей, з якими я хочу розділити ще один чудовий вечір нашого з ними спільного життя", — казав Притула.

Автор: Facebook
  З нагоди 40-річчя діти подарували Сергію Притулі красиву вишиванку
З нагоди 40-річчя діти подарували Сергію Притулі красиву вишиванку

Діти подарували зірковому татові красиву вишиванку. Сергій зазначив, що це безпрограшний варіант подарунку людині, у якої все є.

З нагоди свята сам ювіляр закинув у волонтерську скарбничку 100 тисяч гривень , аби придбати квадрокоптери для наших військових.

"Мені, для повного щастя у 40 років, не вистачає ще 5 квадрокоптерів для тих, хто нас захищає. Я закину сьогодні у волонтерську скарбничку 100 тисяч грн з нагоди ювілею, але цього не вистачить. Реквізити залишу нижче. Дякую! Побачимось у п'ятому десятку", - написав ведучий на своїй сторінці у фейсбуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула поділився спогадами про батька й показав сімейні фото

Зі святом Притулу привітали і колеги. Так, телеведуча Леся Нікітюк з'явилася на святі в бірюзовій мінісукні. Знімками з вечірки вона поділилась в Instagram.

Автор: instagram.com/lesia_nikituk
 

Святкові світлини також опублікувала Маша Єфросініна. "З ювілеєм, мій прекрасний друг! Мчи і не зупиняйся! А якщо потрібна пауза, нехай у тебе буде, з ким її прожити! Я у тебе є завжди!" , — привітала Єфросініна.

Автор: Instagram.com/mashaefrosinina
 

У Сергія Притули й дружини Катерини вже підростають син Дмитро й донька Соломія. 25 травня ведучий "Нового каналу" став багатодітним батьком: у подружжя народилася донька Стефанія.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Притула відсвяткував 40-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути