середа, 26 травня 2021 13:29

"Зупинятися не будемо" - Притула поділився емоціями від народження доньки
5

Ведучий Сергій Притула поділився емоціями від народження доньки. Також чоловік згадав, як обирали ім'я.

У нього та дружини Катерини вже підростають син Дмитро та донька Соломія. 25 травня ведучий "Нового каналу" став багатодітним батьком: у подружжя народилася донька Стефанія.

"Можна констатувати факт, що я став багатодітним батьком. Але, чесно кажучи, є таке відчуття, що місія ще не виконана до кінця. Як кажуть у нас у Збаражі: "Sky is not limit" (з англ. – "Небо – не межа"). Тому не хочу забігати наперед, але сподіваюся, що на цьому ми зупинятися не будемо і зробимо все, щоб українців знову було 52 мільйони", - зазначив Притула.

Його діти чекали на народження сестри з нетерпінням.

Сергій Притула став батьком утретє
Фото: instagram.com/kateryna_pry
Сергій Притула став батьком утретє
Сергій Притула та його дружина Катерина вже виховують сина Дмитра і доньку Соломію
Сергій Притула став батьком утретє
Сергій Притула та його дружина Катерина вже виховують сина Дмитра і доньку Соломію

"Спочатку Дмитро дуже хотів брата. У Соломії чіткого пріоритету не було, вона просто заявила, що їй потрібно ще три братика і три сестрички. І робіть собі, батьки, що хочете. Але, звичайно ж, народження Стефанії стало для них великою подією. Дмитрик вже достатньо дорослий хлопчик. Він, можливо, не так емоційно і бурхливо реагував на це, як Соломія, але мені дуже подобається, що з віком син стає дуже уважним, турботливим. Сам телефонує Катерині, випитує, чим можна допомогти, коли її виписують, як там наша дівчинка. А щодо Соломії я зрозумів, що з нею ніколи не можна ходити в розвідку. Я відвіз Катю в пологовий, а Соломію треба було відвести до дитячого садочку. Сказав їй, що вона їде у садочок, а я – до матері, бо сьогодні в неї з'явиться сестра. І от щойно вона переступила поріг садочку, то закричала: "А у нас сьогодні дитина народжується", - розповів ведучий.

Дружина Притули була головною у виборі імені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MamaRika приголомшила новиною про вагітність

"Від самого початку щодо вибору імені одностайності в нас не було. Розглядали щонайменше три варіанти. Особисто я вважаю, що Бог і природа трохи несправедливо сформулювали порядок денний щодо жінок. Тобто, чоловік долучається до появи дитини виключно на одному дуже приємному етапі, який називається зачаття. А далі жінка дев'ять місяців виношує, дуже довго годує. Тож вважаю правильним хоч трохи компенсувати це все. Якщо я не можу взяти на себе частину відповідальності у моментах, які притаманні жінкам виключно з причини фізіології, подумав, що Каті буде приємно, якщо вона зможе обрати ім'я. Вона обрала Стефанія. Ім'я красиве, усім сподобалося", - додав Притула.

Телеведучий та політик Сергій Притула утретє став батьком. Він опублікував фото із новонародженою донькою.

Зараз ви читаєте новину «"Зупинятися не будемо" - Притула поділився емоціями від народження доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути