неділя, 24 вересня 2017 10:59

Сергій Бабкін заради танців поголив бороду, а Ахтем Сеітаблаєв замінить Івана Миколайчука
8

У неділю шанувальників шоу "Танці з зірками" чекає кіносюрпріз: зірки проекту будуть танцювати в образах героїв "Титаніка", "У джазі тільки дівчата" та інших культових фільмів.

Сергій і Сніжана Бабкін перетворяться на героїв музичної комедії "В джазі тільки дівчата". Цікаво, що заради виступу Сергій навіть збрив свою бороду. Надя Дорофєєва та її партнер Євген Кот перевтіляться в персонажів "Ігри престолів" - Дейнеріс Таргаріен і Джона Сноу. У свою чергу, Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко відтворять на паркеті фільм "Тіні забутих предків", Дмитро Комаров і Олександр Кучеренко - "Чарівник з країни Оз", а Камалія і Дмитро Жук - "Титанік". Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко виконають на головному пакеті країни вальс під пісню Whitney Houston "I will always love you", під яку співачка 10 років тому танцювала в парі зі своїм партнером в першому сезоні "Танців з зірками" Владом Ямою.

Кожен ефір у незмінного ведучого "Танців з зірками" Юрія Горбунова з'являється новий напарник. Минулого разу пару Юрію склала популярна актриса Лілія Ребрик, а кого вся країна побачить на зоряному балконі в наступний раз - до сих пір залишається інтригою.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Бабкін заради танців поголив бороду, а Ахтем Сеітаблаєв замінить Івана Миколайчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути