неділя, 31 січня 2021 00:04

Сергій Бабкін поділився спогадами про відпочинок в Лапландії
4

Артист Сергій Бабкін згадав, як відпочив у Лапландії. Він розповів, що разом з сім'єю вперше поїхали на батьківщину Санта-Клауса близько 2 років тому.

"Напередодні ми всією сім'єю стали на лижі, вийшло дуже класно. Ми ще тоді вперше святкували Новий рік не вдома. Уявіть, ти прокидаєшся – темно, засинаєш – темно, в них 200 днів в році зима, решта 165 – весна, літо та осінь. Захід і світанок сонця дуже близько один з одним, світило буквально трошки піднялося і відразу ж знову йде за обрій. День починається об 11:30 і закінчується о 15:30. Постійно хочеться спати, і спали ми довго, адже за цілий день з лижами втомлювалися серйозно", - сказав музикант "Новому каналу".

Бабкін відвідав і крижаний палац.

Бабкін розповів, як відпочив з сім'єю в Лапландії
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Бабкін розповів, як відпочив з сім'єю в Лапландії
Бабкін розповів, як відпочив з сім'єю в Лапландії
Бабкін розповів, як відпочив з сім'єю в Лапландії

"Їх 2: 1-ий за казкою Frozen, а 2-ий – палац-готель, який щороку змінює тематику. Цього року все було присвячено "Грі Престолів". Це незабутньо, ми сиділи на великих крижаних стільцях, їли за крижаними столами. Фігури з льоду дуже гарні", - зазначив артист.

Також співак разом з сім'єю відвідали розплідник сибірських хаскі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не даю порожніх обіцянок". Ілона Гвоздьова розповіла, як виховує доньку

"Це робочі собаки, їх завдання – возити сани. Насправді вони непоказні, невеликі, а ще температура повітря -5°С для них не надто затишна, їм комфортніше, коли -15°С або -20 ℃. Навіть коротка поїздку на санях була захоплюючою. Там же нам показали "собакововка": на 90% вовк і на 10% собака. А ще ми вперше в житті побачили песця", - додав виконавець.

Українському співаку Сергію Бабкіну поставили страшний діагноз. У нього рідкісне захворювання очей, від якого стрімко погіршується зір. Тож негайно потрібна операція за кордном.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Бабкін поділився спогадами про відпочинок в Лапландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути