вівторок, 17 квітня 2012 16:35

Сергій Безруков зізнався, що він зіграв Висоцького

Сергій Безруков зізнався, що він зіграв Висоцького
Ім'я учасники проекту обіцяли не розголошувати до закінчення прокату Фото: visotsky-film.ru

Актор Сергій Безруков зізнався, що саме він зіграв головну роль у фільмі "Висоцький. Дякую, що живий". Картина, сценарій до якої написав Микита Висоцький, вийшла на екрани 1 грудня 2011 року.

У передачі "Вечірній Ургант" ведучий задав акторові єдине питання про те, чи правда, що саме Безруков зіграв Висоцького в однойменному фільмі. Артист після вагань відповів: "Так".

Для досягнення максимальної схожості з Висоцьким на обличчя актора, чиє ім'я учасники проекту обіцяли не розголошувати до закінчення прокату, накладалася складним чином виготовлена силіконова маска з декількох компонентів. Після виходу фільму з новою силою розгорілися суперечки навколо того, хто зіграв головну роль.

Творці картини так і не розкрили цю інтригу. У десятці ймовірних виконавців в ЗМІ називався навіть якийсь двійник Володимира Висоцького з Білорусі.

Кіно, де Володимир Висоцький, відтворений з анатомічною точністю за допомогою комп'ютерних технологій та пластичної маски, помирає від передозування морфію і знову чудесним чином воскресає, викликало хвилю як позитивних, так і негативних відгуків. Так, французька актриса, вдова поета, актора і композитора Марина Владі розкритикувала творців фільму "Висоцький. Дякую, що живий". Особливо її шокували маніпуляції Микити Висоцького з посмертною маскою батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На зйомки фільму про Висоцького витратили $20 млн

"Це вже мене шокувало. І я бачила, як син хвалиться тим, що, домагаючись для актора найбільшої схожості з Висоцьким, вони зробили копію з силікону з посмертної маски Володі, яку я сама зняла. Це не тільки скандально, а навіть страшно. Це аморально і неетично. І якби я була віруючою, я б сказала, що це гріх. Я в розпачі і в печалі", - наголосила Владі.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Безруков зізнався, що він зіграв Висоцького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути