Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2008 14:19

Серена Уїльямс продемонструвала свою фігуру в купальнику (ФОТО)

Зірка тенісу продемонструвала свою сильну фігуру в маленькому чорному купальнику, чим, звичайно ж, порадувала всюдисущих папарацці.

Після того, як 26-річна американська тенісистка Серена Уїльямс виграла турнір у Флоріді, вона відправилася відпочивати на пляжі Майамі. Тенісна зірка виглядала розслабленою і демонструвала оточуючим свою сильну фігуру в маленькому чорному купальнику.

Здається, напружений матч з Оленою Янковіч у фіналі SonyEricssonOpen аніскільки не втомив набираючу форму Уїльямс.

Відзначимо, що Серена Уїльямс вже в п"ятий раз стала переможцем цього турніру з призовим фондом 3 мільйони 770 тисяч доларів. До цього подібного результату досягла тільки легендарна Штефі Граф.

Серена Уїльямс відзначила, що Штефі Граф - її кумир, і їй дуже приємно, що вона змогла наблизитися до її результатів.

Уїльямс часто дорікають в тому, що вона виглядає дуже повною для спортсменки, а також в тому, що вона дуже часто відвідує світські заходи в збиток тренуванням. Проте 9 місце в рейтингу ATP і перемога в Майамі найкращим чином підтверджують, що Серена Уїльямс на сьогоднішній день - одна з сильних тенісисток, повідомляє FedepalPost.

Зараз ви читаєте новину «Серена Уїльямс продемонструвала свою фігуру в купальнику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути