четвер, 09 грудня 2010 13:54

Селін Діон показала всьому світу своїх новонароджених близнюків (ФОТО)

 

Канадська співачка Селін Діон та її чоловік, 68-річний продюсер Рене Анжеліл, стали батьками зовсім нещодавно. Проте зірка вже показала всьому світу синів Нельсона та Едді, яким тільки виповнилось шість тижнів.

Щаслива мама обійнявшись з дітьми з'явилася на обкладинці канадського журналу Hello!. 42-річна співачка зізналася, що сини зробили її життя дуже незвичайним, і вона не уявляє, як інші жінки справляються зі всім цим.

Малюки вже зовсім не схожі один на одного. Нельсон пішов в тата, а Едді - в маму.

Селін скаржиться, що зовсім не висипається. "Це так незвично, знову стати батьками, - розповіла вона про радощі материнства в шоу Ларрі Кінга днями. - Я практично не сплю. Це дивно, як може людина виживати без сну".

На решту клопоту часу просто не залишається: "Мій старший син Рене захворів, і я хотіла побути з ним, але я годую дітей кожні 2,5 години. Коли у мене з'являються вільні 25 хвилин, я думаю, що краще зробити: поїсти, сходити в душ або подрімати".

Проблеми зайвої ваги і фігури хоч і хвилюють популярну виконавицю, але зараз відійшли на другий план. Найважливіше для неї здоров'я малюків.

Змінам в своєму житті артистка дуже рада. Адже ця вагітність була для неї дуже бажаною і довгоочікуваною. Подружжя тривалий час після народження свого первістка, 9-річного Рене Анжеліла, не могли завести дітей. Минулого року чергова їхня спроба закінчилася викиднем. І лише з шостого разу на світ з'явилися близнюки Нельсон і Едді.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Селін Діон показала всьому світу своїх новонароджених близнюків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути