субота, 29 грудня 2018 03:15

Селена Гомес перервала гастролі через вовчак

Селена Гомес перервала гастролі через вовчак

28 грудня 2013 року року Селена Гомес скасувала концерти в Австралії і Азії, пославшись на те, що хотіла зайнятися своїми особистими справами. Наступного року дівчина повинна була виступити в Китаї, Японії і на Філіппінах в рамках турне Stars Dance.

Селена вибачилася перед шанувальниками:

"Мої фанати для мене дуже важливі і я не хочу їх розчаровувати. Але мені і моїм близьким стало зрозуміло, що зараз мені потрібно приділити деякий час собі, щоб стати краще, так як всі останні роки я ставила роботу на перше місце. Я щиро перепрошую і сподіваюся, що кожен з вас знає, скільки для мене значить ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селена Гомес весело провела час після реабілітаційного центру

Співачка страждає від серйозного захворювання сполучної тканини під назвою "вовчак", при якому імунна система руйнує здорові клітини організму, в результаті чого страждають шкіра, нирки, кров'яні клітини, суглоби, серце і легені.

Як повідомляє інсайдер порталу Popdust.com, дівчині поставили діагноз "кілька років тому", а нещодавно хвороба знову дала про себе знати:

"Селена розуміє, що потрібно виділити час на боротьбу з недугою і піклуватися про себе краще. Якщо, звичайно, вона хоче прожити довге і здорове життя".

Симптоми вовчака включають в себе набряк обличчя, втому , головний біль та біль у суглобах. Крайній випадок - летальний результат, особливо якщо хвороба зачіпає серцево-судинну систему. Вовчак не лікується до кінця, але завдяки лікам можна збільшити період ремісії і тримати хворобу під контролем.

До речі, від вовчака страждали такі зірки, як Майкл Джексон, Тоні Брекстон, чоловік Мераї Кері Нік Кеннон і Сіл .

Зараз ви читаєте новину «Селена Гомес перервала гастролі через вовчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути