Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2020 12:43

Сексапільна політологиня зачаровує знімками в спідній білизні
14

Американська Instagram-модель 24-річна Джессіка Бартлетт регулярно бере участь у сексуальних фотосесіях, на яких постає в мінібікіні та спідній білизні.

На серії знімків, опублікованих в Instagram, зірка позує в чорній спідній білизні. Гарячий образ доповнила поясом із підтяжками.

Маркетологиня часто позує в спідньому чи бікіні
Фото: instagram.com/jessicambartlett
Маркетологиня часто позує в спідньому чи бікіні
Маркетологиня часто позує в спідньому чи бікіні
Маркетологиня часто позує в спідньому чи бікіні
Маркетологиня часто позує в спідньому чи бікіні

Джессіка Бартлетт народилася в американському Лос-Анджелесі. Із 10 років захоплюється черлідингом і навіть виграла національний чемпіонат у складі каліфорнійської команди вболівальників All-Stars Snipers.

2018 року американка закінчила Каліфорнійський Університет у Берклі зі ступенем бакалавра гуманітарних наук у галузі політології. З 2017 по 2018-й працювала в австрійській компанії Red Bull у відділі продажів і як член команди з маркетингу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільйон переглядів за пів доби: Джей Ло постала оголеною на відео

Бартлетт - співзасновниця і директорка з маркетингу в Pongea - онлайн-магазині косметики. Ще розробила сайт для цієї компанії і опікується продажами продукції. Також вона модель і зірка Instagram.

Польська топмодель Аня Рубік позувала оголеною для обкладинки новорічного номера Vogue Polska. Фото опублікувала в Instagram. Цей випуск редакція присвятила жінкам, які відстоюють право на аборт. Вибір теми номера був обґрунтований тим, що журнал завжди висвітлював питання, які турбують жінок, - пояснив головний редактор Філіп Ниденталь.

Зараз ви читаєте новину «Сексапільна політологиня зачаровує знімками в спідній білизні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути