четвер, 09 листопада 2017 18:50

Сексапільна Емілі Ратажковські засвітила сідниці
4

Емілі Ратажковські

Модель Емілі Ратажковскі хвалиться своєю фігурою. На цей раз 26-річній актрисі підвернувся хороший привід - рекламна кампанія її власної лінійки купальників, створеної в колаборації з брендом Inamorata Swim. Ратажковскі опублікувала кадри з бекстейджа зйомки, яка відбулася вчора, восьмого листопада.

Модель приміряла відразу кілька оригінальних купальних костюмів: суцільний купальник тілесного кольору з спокусливими зав'язками і бікіні темно-червоного кольору.

"Підглядати", - прокоментувала знімок у двері Емілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спокуслива співачка не втримала пишні груди на концерті

І хоча Ратажковскі публікує чимало інтригуючих знімків на своїй сторінці в Instagram, на яких прекрасно видно її плоский живіт, пружні стегна і видатна груди, шанувальникам такий стиль фото не набридає, вони, навпаки, продовжують захоплюватися її формами. Так, фото в купальнику в горох зібрало за 12 годин понад 700 тисяч відміток "подобається", а таких прикметників, як "божественна", "ідеальна" і "чудова", в коментарях величезна кількість.

До речі кажучи, як зізнавалася сама Ратажковскі, свої фото вона не обробляє в улюбленій багатьма зірками програмі Photoshop. Більш того, зовсім недавно модель розкритикувала журнал, який змінив її форму губ і грудей на знімку, який став обкладинкою нового випуску видання.

"Сподіваюся, що індустрія моди перестане душити те, що робить кожного з нас унікальним, і нарешті почне вихваляти індивідуальність", - говорила Емілі.

Зараз ви читаєте новину «Сексапільна Емілі Ратажковські засвітила сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути