Ексклюзиви
неділя, 09 жовтня 2011 16:20

Седокова образилася і зі сльозами покинула "Фабрику зірок"
5

Фото: Фото: gloss.ua

Вперше після народження другої дочки Анна Седокова повинна була вийти на сцену на "Фабриці зірок 4", але під час репетиції співачка прийняла рішення відмовитися від виступу.

Вийшовши на сцену для репетиції з учасницями проекту Дашею Доріс і Ксенією Лановою, Анна вже була не в гуморі. Хоча буквально за кілька хвилин до цього мило спілкувалася з Сергієм Кузіним і фотографувалася з "фабрикантками".

Наприкінці першого прогону номера співачка несподівано вибухнула: "Хлопці, скільки можна? Стільки часу пройшло! У кого виникла така оригінальна ідея - знову руденька, біленька і чорненька". Співачка залишила сцену зі словами: "Якби я знала, що все буде так, не погодилася б виступати".

Претензія співачки полягала в наступному: Анна подумала, що її продовжують асоціювати з групою ВІА "ГРА", а цього вона терпіти не має наміру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Седокова образилася, що її назвали товстою

Більше години музичний продюсер Сергій Кузін, творча команда шоу і Анна Седокова розмовляли в гримерці, але остаточне рішення прийнято не було.

"На мій сором, я, напевно, не так добре знаю історію українського шоу-бізнесу. Але в момент вибору композиції для "фабрикантів" я, крім пісні, взагалі ні про що не думав. Викликати якісь асоціації - таке завдання вже точно не стояло! Для мене головне, щоб конкурсантки виступили добре, а запрошена зірка при цьому відіграла роль генератора і локомотива яскравого дійства", - зізнається Сергій.

За півгодини до прямого ефіру, співачка прийняла рішення покинути "Фабрику зірок 4". Анна сідала в машину зі сльозами на очах. Композицію Седоковою "Звикаю" "фабрикантки" виконали вдвох, буквально за кілька хвилин відрепетирував новий варіант виконання пісні.

Зараз ви читаєте новину «Седокова образилася і зі сльозами покинула "Фабрику зірок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути