вівторок, 26 квітня 2016 15:59

Сашко Положинський розпродує свій одяг
7

Фото: Facebook

Лідер гуртів "Тартак" та "Був'є" Сашко Положинський влаштував у Facebook аукціон з продажу вживаного одягу. Співак пропонує кожному охочому придбати речі з власного гардеробу.

"Було кілька пропозицій, на які я відреагував, віддавши певну кількість речей людям, яким вони були потрібні. Однак пропозиція від Дениса Казанского і Дмитра Різниченка щодо проведення аукціону поки не була реалізована, бо більшість речей, які виставлятимуться, переважно, придатні для теплої пори року. Думаю, акція ця доволі тривала, тому починаю зараз, дещо завчасно, щоб, якщо вдасться, до літа завершити", – пояснює Сашко Положинський.

Є серед запропонованого одягу й доволі цікаві, й навіть ексклюзивні, екземпляри. Так одну із сорочок спеціально для Положинського створила дизайнерка Лілія Літковська. Як пояснює музикант, через свій консерватизм він так і не наважився вдягнути сорочку жодного разу. "Вважаю Лілю дуже талановитим дизайнером, тож дуже несправедливо, що створено нею річ так і не була одягнена, тож я сподіваюся, що хтось із прихильників Літковської захоче мати такий ексклюзивчик", – запрошує до торгів Сашко.

Також представлені вже раритетні футболки з принтами групи "Тартак", зокрема й футболка з першої партії фірмового одягу групи.

Зараз ви читаєте новину «Сашко Положинський розпродує свій одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути