неділя, 25 вересня 2011 16:45

Саша Єгорова поїде в Лос-Анджелес з опікуном

Олександра Єгорова, донька телеведучої Сніжани Єгорової, стала відомою після проекту "Україна сльозам не вірить". У театральному конкурсі вона посіла друге місце, поступившись Володимиру Кожевнікову. Дівчина каже, з того часу життя її стало значно активнішим.

"Вільного часу майже не залишається. Я ходжу на різні гуртки, вчуся танцювати, співати. Особливо інтенсивно вчу англійську. Без цієї мови не досягну того, що хочу"

Саша планує поїхати вчитися в одну з найпристижніших акторських шкіл Лос-Анджелеса. Навчання розпочнеться влітку наступного року.

"Проведу за кордоном три місяці, так щоб до 1 вересня встигнути повернутися. Бо ж треба у звичайну школу ходити. Але я мрію там залишитися і стати справжньою актрисою", - розповіла Саша Єгорова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анжеліка Рудницька возила зіркових дітей по Києву

Батьки не бояться відпускати неповнолітню доньку в США.

"Мама знає, що я цього дуже хочу і тримати мене біля себе немає сенсу. Зрештою зі мною поїде мій опікун, дорослий чоловік. Він буде слідкувати за мною і допомагати мені. Ми будемо разом жити в одній квартирі, яку орендуємо", - поділилася Саша.

Поки вона залишається жити вдома. Каже, має в Києві багато друзів. Інколи вдається з ними погуляти Києвом.

Зараз ви читаєте новину «Саша Єгорова поїде в Лос-Анджелес з опікуном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути