середа, 02 листопада 2011 10:57

Саркозі та Бруні прогулялися по парку зі своєю новонародженою дочкою
6

Новоспечені батьки Ніколя Саркозі та Карла Бруні прогулялися зі своєю новонародженою дочкою Джулією у парку навколо Версальського палацу, пише The Daily Mail.

43-річна Карла Бруні пообіцяла, що її дитина залишиться в тіні і не стане інструментом реклами у виборчій кампанії її чоловіка перед президентськими виборами, котрі повинні відбутися навесні наступного року. Незважаючи на це, знімки президентського подружжя були напевно підстроєні. Або сама Бруні, або хтось із помічників президента шепнув фотографам про місце і час прогулянки, зазначає видання.

Проте Джулія, яка народилася 19 жовтня, дійсно була прихована від сторонніх очей теплою ковдрою.

У той же час політичні експерти заявили, що зроблені фото жодним чином не завдадуть шкоди Саркозі: "Президент хотів просто виглядати звичайним батьком, який насолоджується красивою осінню в компанії своєї красуні дружини і дочки".

56-річний Саркозі був одягнений в білу сорочку з недбало засуканими рукавами, на спину накинув пуловер, а навколо шиї пов'язав синій шарф. Карла Бруні ж вдягла теплий сірий джемпер, в тон штани і взуття на низькій підошві, яке вона зазвичай носить, щоб приховати різницю в зрості.

Президентська родина відпочиває зараз в одній зі своїх резиденцій Ла Лантерн.

Незважаючи на свій зовнішній розслаблений вигляд, в опитуваннях перед майбутніми виборами Саркозі відстає від свого основного конкурента, колишнього голови Соціалістичної партії Франції, Франсуа Олланда.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі та Бруні прогулялися по парку зі своєю новонародженою дочкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути