середа, 04 липня 2012 15:37

Шарапова вийде заміж восени у Стамбулі

Шарапова вийде заміж восени у Стамбулі
Тенісистка не хоче пишне весілля Фото: musring.ru

Марія Шарапова та її коханий баскетболіст Саша Вуячич оголосили дату весілля. Урочистість відбудеться в Стамбулі 10 листопада. За словами нареченої, вона не планує пишну церемонію і має намір одружитися у вузькому колі рідних і близьких друзів.

"Я дивилася королівське весілля британського принца Вільяма і Кейт Міддлтон і подумала тоді, що воно було грандіозним. Мільйони людей по всьому світу проявили участь до цієї пари. І мені сподобалася сукня Кейт. Але я не дивилася церемонію з метою взяти щось на замітку для мого весілля", - зізналася Шарапова.

Нагадаємо, про заручини відомих спортсменів стало відомо в жовтні 2010 року. Але поєднуватися шлюбом Маша і Саша і не поспішали. У якийсь момент тенісистка навіть зауважила, що весілля може почекати. На відміну від спорту.

"Через якийсь час на нас чекає сімейне життя, ми прекрасно усвідомлюємо це і дивимося на своє майбутнє ... добрими очима. Ми спокійно чекаємо того моменту, коли наші кар'єри завершаться, і ми зможемо більше часу проводити разом. Ми з Сашею знаємо, що ми є одне у одного, і ми будемо один одного підтримувати. У нього - важка кар'єра, у мене - дуже важка, і до того ж не дуже довга", - пояснювала Шарапова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дату весілля Шарапової та Вуячича погодили їхні агенти

Шарапова і Вуячич вперше з'явилися на публіці в листопаді 2009 року на концерті групи U2, і через рік дворазовий чемпіон НБА зробив тенісистці пропозицію. В якості подарунка баскетболіст підніс коханій каблучку з платини з діамантами. За даними преси, вартість прикраси склала приблизно 250 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Шарапова вийде заміж восени у Стамбулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути