понеділок, 30 січня 2012 18:14

Сара Джессіка Паркер зіграє у фільмі про порнозірку замість схудлої Демі Мур

Сара Джессіка Паркер зіграє у фільмі про порнозірку замість схудлої Демі Мур

Сара Джесіка Паркер розглядається в якості кандидата на роль у фільмі "Лавлейс", що розповідає про життя порноактриси Лінди Лавлейс, повідомляється на сайті Contactmusic.

Якщо угода між Паркер і творцями картини буде досягнута, актрисі належить зіграти журналістку і лідера феміністського руху Глорію Стайн. Спочатку ця роль пропонувалася Демі Мур. Проте в кінці січня 2012 року було оголошено, що Мур була госпіталізована у зв'язку з проблемами зі здоров'ям, викликаними стресовою ситуацією. Після цього з'ясувалося, що актриса відмовилася від участі в зйомках стрічки "Лавлейс".

Основною темою фільму "Лавлейс" стануть стосунки між Ліндою Лавлейс та її чоловіком Чаком Трейнором. Саме Чак переконав Лінду знятися в декількох порнострічок, у тому числі в картині "Глибока глотка", яка принесла актрисі популярність.

Саму Лінду в "Лалейс" зіграє Аманда Сейфрід. Роль Чака виконає Пітер Сарсгаард. Також у фільмі знімуться Шерон Стоун, Кріс Нот, Роберт Патрік, Джуно Темпл, Джеймс Франко і Хенк Азарія. Постановкою картини займаються відразу два режисери - Роб Епштейн і Джеффрі Фрідман. Фільм повинен вийти в прокат вже в 2012 році.

Зараз ви читаєте новину «Сара Джессіка Паркер зіграє у фільмі про порнозірку замість схудлої Демі Мур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути