середа, 25 січня 2012 13:09

Через госпіталізацію Демі Мур відмовилася зніматися у фільмі

Через госпіталізацію Демі Мур відмовилася зніматися у фільмі

Демі Мур відмовилася від ролі в біографічному фільмі "Лавлейс", що розповідає про життя порноактриси Лінди Лавлейс, повідомляється на сайті Deadline.

Мур пропонувалася епізодична роль. Актриса повинна була зіграти журналістку і лідера феміністського руху Глорію Стайн. Як заявили представники Мур, вона відмовилася від участі в зйомках фільму в зв'язку з втомою і необхідністю ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: поправити здоров'я.

Лінда Лавлейс отримала широку популярність завдяки ролі в порнофільмі "Глибока глотка". Знятися в цій і декількох інших стрічках її змусив чоловік Чак Трейнор. Стосунки між Ліндою та Чаком і стануть основною темою фільму "Лавлейс".

Головну героїню картини зіграє Аманда Сейфрід. Роль Чака спочатку пропонувалася Джеймсу Франко, але потім на неї затвердили Пітера Сарсгаарда. Франко тепер розглядається в якості кандидата на роль засновника журналу Playboy Г'ю Хефнера. Також у фільмі "Лавлейс" повинні знятися Шерон Стоун, Кріс Нот, Роберт Патрік, Джуно Темпл і Хенк Азарія.

Передбачається, що стрічка "Лавлейс" вийде в прокат вже в 2012 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур госпіталізували через проблеми зі здоров'ям

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про те, що Демі Мур була госпіталізована в одну з клінік Лос-Анджелеса.

За словами прес-секретаря актриси, допомога лікарів знадобилася Мур у зв'язку з "нервовим виснаженням" та іншими проблемами зі здоров'ям, викликаними "стресовою ситуацією, в якій вона опинилася".

Зараз ви читаєте новину «Через госпіталізацію Демі Мур відмовилася зніматися у фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути