понеділок, 29 серпня 2011 17:59

Сара Джессіка Паркер схудла до нульового розміру
5

Сара Джесіка Паркер, яка прославилася завдяки ролі стильної Керрі Бредшоу в серіалі "Секс у великому місті", вразила своїм зовнішнім виглядом. Перед поїздкою в Москву актриса дуже сильно схудла.

Актриса, одягнена в коротеньку чорну сукню, продемонструвала свої худі, суцільно вкриті венами руки і ноги, несучи сумки до машини. Причому 46-річна Сара явно пишається своєю занадто стрункою фігурою, котру підтримує за допомогою вправ і дієт.

Багато хто вважає, що актриса зайшла занадто далеко у своєму прагненні до краси, особливо після того, як вона схудла на два розміри в минулому році. Знімаючись в серіалі "Секс у великому місті", зірка мала за американськими мірками четвертий, нормальний розмір. Зараз же у неї нульовий. Сара раніше намагалася виправдати свою худобу, кажучи, що вона намагається набрати вагу і їсть все підряд.

Між тим друг зірки заявив в журналі Closer: "Вона завжди дбала про своє здоров'я, але це зовсім інший рівень. Вона переживає, що виглядає старою і думає підвищити навантаження в спортзалі, щоб залишатися здоровою, але це вже виглядає як одержимість. Для неї нормально проводити щодня по дві години в спортзалі і бігати по п'ять миль. При цьому Паркер їсть таку легку їжу, наскільки це взагалі можливо".

Зараз ситуація починає нагадувати історію з Мадонною, чиї накачані м'язи вже давно перестали бути красивими і сексуальними. Інтенсивні тренування призвели до випирання жил, опуклих вен і некрасивих біцепсів на руках, зазначає Daily Mail.

Нагадаємо, Сара Джессіка Паркер здійснює турне по Європі в рамках світового туру на підтримку фільму "Я не знаю, як вона робить це". Після Москви актриса вирушить до Англії, Німеччини і 12 вересня повернеться до Америки - на світову прем'єру фільму.

Зараз ви читаєте новину «Сара Джессіка Паркер схудла до нульового розміру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути