Ексклюзиви
вівторок, 30 червня 2009 13:24

Сара Джесіка Паркер показала новонароджених близнят (ФОТО)

 

Відома актриса Сара Джесіка Паркер забрала з пологового будинку своїх дівчаток-близнят. Маляток виносила сурогатна мати.

Чоловік Сари актор Мет"ю Бродерік і син Джеймс з нетерпінням чекали нових членів сім"ї.

Дівчаткам Маріон Лореті і Табіті Ходж виповнився тиждень від народження.

У квітні подружжя оголосило, що Мішель Рос (жінка, що виступила в ролі сурогатної матері) вагітна.

Тиждень тому Сара і її чоловік були щасливі оголосити про поповнення в сім"ї.

Немовлята з"явилися на світ в лікарні штату Огайо США. Під час знаходження в пологовому будинку зоряна пара була поміщена в приватну палату і користувалася службовим ліфтом.

Нагадаємо, 44-річна Паркер і 47-річний Бродерік знаходяться в шлюбі вже 12 років, у них є 6-річний син Джеймс. Багато років вони хотіли завести другу дитину, але всі спроби Сари Джесіки завагітніти не увінчалися успіхом. У квітні пара офіційно повідомила, що вони скористалися послугами сурогатної матері. У цій ролі виступила 27-річна розлучена американка Мішель Рос.

Заява відомого подружжя викликала величезний ажіотаж серед журналістів і прихильників актриси. Мішель опинилася в центрі уваги десятків папараці, жінку почали переслідувати. У результаті Паркер була вимушена виступити з відповідним зверненням.

За повідомленнями ЗМІ, актриса не планує брати відпустку з догляду, а скористається послугами няні, оскільки буде зайнята на чергових зйомках. У цьому питанні у неї з чоловіком виникають розбіжності, оскільки він не хоче, щоб їхніми дітьми займалася стороння людина. Проте в материнських якостях Сари мало хто сумнівається. Нещодавно зірка фільму "Секс у великому місті" зайняла п"яте місце в списку найбільш високооплачуваних працюючих мам Голлівуду за версією журналу Forbes.

За матеріалами The Daily Mail, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сара Джесіка Паркер показала новонароджених близнят (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути