Ексклюзиви
четвер, 30 квітня 2009 08:03

Сара Джесіка Паркер скоро знову стане мамою (ФОТО)

Про своє особисте життя зірка фільму "Секс у великому місті" говорити не любить. Проте Сара Джесіка Паркер не могла приховати від преси майбутнє поповнення в своєму сімействі. Як офіційно заявила актриса, незабаром у неї будуть двійнята.

Сара Джесіка та її чоловік Метью Бродерік зараз виховують 6-річного сина Джеймса Уілкі. Але подружжя, як з"ясовується, давно мріяло про дочку. Тому пара вирішила скористатися послугами сурогатної матері, і вже цього літа Сара та Метью стануть батьками не однієї, а цілих двох дівчаток-близнят.

Поки не відомо, що підштовхнуло пару прийняти таке відповідальне і не зовсім звичайне рішення. Але, можливо, стан здоров"я або щільний графік актриси не дозволяють їй самій насолодитися цікавим положенням. Як відомо, найближчим часом Сара приступить до зйомок сіквела картини "Секс у великому місті". У прокат картина вийде влітку 2010 року.

До речі, раніше в пресі з"являлися плітки, що Паркер та Бродерік на межі розлучення. Нібито режисер, поки його дружина була зайнята на зйомках, вступив в інтимний зв"язок з якоюсь 25-річною дівчиною. Своїй коханці Метью пояснив, що у нього "не дуже хороші стосунки" з Паркер.

Сама актриса завжди стримано говорила про свої сімейні справи. Так, в одному з інтерв"ю Сара Джесіка заявила: "Я щаслива бути з Метью, хоча і впевнена, що він вже не раз пошкодував про те, що зустрів мене". "Мені дуже пощастило, - заявила вона потім, - що він батько моєї дитини, але це не означає, що ми у всьому погоджуємося один з одним". За словами одного з друзів пари, подружжя прагне залишатися в дружніх взаєминах: "За довгі роки разом кохання не збереглося. Але вони роблять все заради свого сина".

За матеріалами Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Сара Джесіка Паркер скоро знову стане мамою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути