вівторок, 17 квітня 2012 18:06

Санта Дімопулос заробляє менше за інших дівчат з "ВІА Гри"

Санта Дімопулос заробляє менше за інших дівчат з "ВІА Гри"
Співачка щодня займається вокалом Фото: plitkar.com.ua

Нова учасниця "ВІА Гри" Санта Дімопулос не міняла свою зовнішність за допомогою пластики. Про це співачка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Ні в якому разі, чесне слово. Я багато читала, що я робила і ринопластику, і якісь уколи, і збільшувала губи. Я нічого з собою не робила. Тобто звісно я доглядаю за собою, це зрозуміла річ. Кожна дівчина у "ВІА Грі" приділяє цьому дуже багато часу, це неминуче. Пластична хірургія просто стрімко розвивається, але на даний момент я не вважаю, що мені потрібно щось робити", - зізналася Санта.

Крім того співачка поділилася, що серед інших учасниць гурту вона заробляє найменше.

"Було б дивно, якби я пробула в групі 10 років і заробляла стільки ж, скільки дівчинка, яка тільки прийшла. Але я можу сказати, що розліт не великий, але звичайно він є", - підкреслила Дімопулос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якби Володимир був проти, я б не співала зараз у "ВІА Грі" - Санта Дімопулос

Між тим, артистка зізналася, що займається вокалом кожен день.

"Я завжди хотіла співати, просто я не знаходила в собі таланту. Проте зараз переконалася в тому, що праця перетре все. Тому що я не супер талановита у вокалі, але зараз я вже співаю добре, тому що я кожен божий день займаюся і працею я витягла непогано", - зазначила дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос заробляє менше за інших дівчат з "ВІА Гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути