пʼятниця, 24 березня 2017 10:49

Санта Дімопулос похизувалась ідеальними формами

Автор: Соціальні мережі
  Санта Дімопулос
Санта Дімопулос

Співачка Санта Дімопулос активно готується до літа і тренується у спортзалі. Зірка поділилась з прихильниками у соціальній мережі рецептом гарної фігури і показала розкішні форми.

"Я сьогодні молодець. Третій день поспіль встаю на тренування в 6: 00 пост присвячений тим, хто вирішив худнути і тепер гуглить і перечитує всі статті про здорове харчування, рішуче викидаючи всю жирну їжу з холодильника, що, до речі, є помилкою. Не всі жири хочуть зіпсувати вашу фігуру, а без деяких і взагалі буде погано: наприклад, від риби, горіхів і кисломолочної продукції відмовлятися не бажано ніякий свіжовичавлений сік не замінить звичайний фрукт: в соках майже не міститься цінної клітковини, а концентрація вітамінів і мінералів помітно менше (зате цукрів пристойно). А хто з нас не любить суші? І риба, і рис, ніби все відмінно, але соєвий соус підступно перекреслює всі наші старання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санта Дімопулос рятується від морозів у спекотному Маямі

До речі, гранола і вівсянка - не завжди найкращий сніданок. У гранола часто можуть додавати не найкорисніші підсолоджувачі, а вівсянка корисна тільки, якщо ви готуєте її з вівса грубого помелу. Так що будьте акуратніші.

І не забувайте, що тільки скорочення калорій не допоможе вам стати володарями красивого тіла, без постійних фізичних навантажень нікуди", - пише Дімопулос.

До речі, тренер Санти також допомагає худнути Насті Каменських і реперу Потапу.

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос похизувалась ідеальними формами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути