середа, 07 березня 2018 13:49

Найкрасивіший чоловік України представить фільм на Каннському кінофестивалі

Автор: Прес-служба
  Богдан Юсипчук увійшов у топ-10 найкрасивіших чоловіків світу
Богдан Юсипчук увійшов у топ-10 найкрасивіших чоловіків світу

Український короткометражний фільм "Містер Україна. Боротьба з собою" бере участь в 71-му Міжнародному кінофестивалі в Каннах. Цьогорыч він буде проходити з 8 по 19 травня.

Ідея, режисерське крісло і головна роль у фільмі належать українському акторові Богдану Юсипчук. Стрічка знімалася в Києві та Лондоні під час конкурсу Mr. World. За його результатами актор увійшов в топ-10 найкрасивіших чоловіків світу.

"Давно хотів спробувати себе в ролі режисера. Не думав, що зроблю це вперше з документальним фільмом, і що прем'єра картини відбудеться в Каннах. Радий, що нарешті вдалося втілити задумане. Тепер в житті можу сміливо пишатися трьома речами - титулом "Містер Україна" і попаданням в ТОП-10 найкрасивіших чоловіків світу, підкоренням перевалу в Торонга Ла (Непал, 5416м) і режисерською роботою, прем'єра якої відбудеться в Каннах", - розповів Юсипчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, хто очолить журі Каннського кінофестивалю

Фільм "Містер Україна. Боротьба з собою" буде представлений в програмі "Short Film Corner".

Стрічку Марисі Нікітюк "Коли падають дерева" представили в конкурсній програмі "Панорама" Берлінського міжнародного кінофестивалю.

Зараз ви читаєте новину «Найкрасивіший чоловік України представить фільм на Каннському кінофестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути