четвер, 04 лютого 2021 13:15

Найбільші груди і вилиці проти найдовших ніг і нігтів
9

Анастасія Покрещук має найбільші у світі штучні вилиці
Фото: Instagram.com
Анастасія Покрещук має найбільші у світі штучні вилиці
Анастасія Покрещук має найбільші у світі штучні вилиці
Міла Кузнєцова має  титул "Найбільші жіночі натуральні груди"
Міла Кузнєцова має  титул "Найбільші жіночі натуральні груди"

"Я кайфую від свого вигляду. Дивлюсь у дзеркало і задоволена собою. Не відчуваю жодного дискомфорту", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua киянка 32-річна Анастасія Покрещук. Вона має найбільші у світі штучні вилиці. Спочатку для їх збільшення користувалась послугами косметолога. Потім колола спеціальні препарати сама. На це дівчина витратила близько 60 тис. грн.

Дівчина веде блог в Instagram. Має чверть мільйона підписників. Заробляє на рекламі в соцмережі.

Gazeta.ua зібрала інформацію про інших жінок-рекордсменок і про те, чи допомагає їхня незвична зовнішність у житті.

32-річна Міла Кузнєцова з міста Лубни Полтавської області торік отримала титул "Найбільші жіночі натуральні груди". Вона має 13-й розмір грудей, їхній об'єм 135,5 см. Дівчина здобула економічну і юридичну освіту, працювала помічником юриста. Займається модельною кар'єрою, бере участь в конкурсах краси plus size.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володарка найдовших у світі ніг приміряла маленьку чорну сукню

Серед недоліків великих грудей Міла називає біль у спині. Через це дівчина відвідує остеопата. Крім того, регулярно перевіряється у мамолога, робить масажі та займається спортом. Ще однією проблемою є вибір бюстгальтера. Його важливо правильно підібрати, аби хребет не так страждав від важких грудей.

17-річна американка Макі Каррін побила рекорд завдяки своїй природній красі. Вона визнана володаркою найдовших у світі ніг серед жінок та підлітків. Торік Макі потрапила до Книги рекордів Гіннеса.

При зрості 208 см довжина її ніг становить 64%.

Дівчина розповідає, що завжди була вищою за однолітків. Виступає за шкільну волейбольну команду і мріє про кар'єру моделі.

Проте Каррін назвала недоліки такого високого зросту.

"Звичайно, у таких довгих ніг є негативні сторони: постійно б'єшся головою, проходячи крізь двері, насилу влізаєш в машини, знайти відповідний одяг - взагалі випробування", - поділилася Макі.

Ще одна рекордсменка 54-річна Аянна Вільямс з американського міста Г'юстон 3 роки тому була занесена в Книгу рекордів Гіннеса як володарка найдовших нігтів у світі. Американка не стригла їх з 1992 року, відростивши майже на 1 м у довжину. Тепер хоче продати нігті за $47 тис.Оголошення про продаж американка розмістила у Facebook.Але максимальна ціна, яку їй запропонували на цю мить, становить $102.

Жінка зізнається, що їй важко справлятись з домашніми справами. Вона визнає, що відчуває труднощі при водінні машини, прибиранні будинку і митті посуду. Крім того, нещодавно жінці діагностували цукровий діабет і їй незручно робити собі ін'єкції інсуліну.

Найвищий собака у світі помер у віці 8 років. Фредді, зріст якого на задніх лапах досягав 2,26 м, потрапив у Книгу рекордів Гіннеса 2016 року. Про це пише британська Mirror.

Зараз ви читаєте новину «Найбільші груди і вилиці проти найдовших ніг і нігтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути