пʼятниця, 27 червня 2014 14:05

Шакіра не хочe виходити заміж за батька своєї дитини

Автор: starslife.ru
 

Співачка Шакіра зізналася, що, незважаючи на ідеальні відносини із захисником "Барселони" Жераром Піке, заміж за нього вона виходити не збирається.

Своє рішення виконавиця пояснює тим, що від появи в паспорті штампу про шлюб, їх відносини все одно не зміняться. Так що Шакіра просто не бачить сенсу влаштовувати пишну церемонію.

"У нас і так є те, що для нас важливо. У нас міцний союз, любов і повага один до одного і прекрасна дитина. Я думаю, що головні аспекти наших відносин вже встановлені і укладення шлюбу ніяким чином на це не вплине", - розповіла співачка.

Проте, білява красуня відзначила, що вона не виключає можливості одного разу вийти заміж за зірку іспанського футболу:

"Якщо я колись і вийду заміж, то хочу бути впевненою, що це назавжди".

Шакіра в березні цього року випустила десятий студійний альбом 'Shakira' і в даний час весь вільний час проводить разом зі своїм сином 17-місячним Міланом. На питання журналістів про те, що її робить щасливою, 37-річна зірка відповіла:

"Я думаю, що це той факт, що я можу поділитися з сином усіма знаннями, які у мене є, все що я дізналася і побачила. Я люблю вчити його чомусь новому кожен день, і це робить мене щасливою", - сказала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра не хочe виходити заміж за батька своєї дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути