вівторок, 26 жовтня 2021 16:00

З Періс Гілтон і ексдружиною: Андре Тан поділився архівними кадрами з нагоди 39-річчя

З Періс Гілтон і ексдружиною: Андре Тан поділився архівними кадрами з нагоди 39-річчя
Андре Тан показав архівні кадри в день народження. Фото: instagram.com/andre_tan_official

26 жовтня дизайнер Андре Тан відзначає 39-річчя. З цієї нагоди знаменитість поділився не лише фото та відео з архіву, а й знаковими подіями в житті.

У дописі в Instagram модельєр привітав себе з днем народження. Опублікував фото з американською світською левицею Періс Гілтон, колишньою дружиною Аліною Харечко, а також кадри з різних показів.

Одними зі знакових подій Андре Тан назвав народження доньки Софії та весілля з Харечко.

"Коли Соня народилася, моє життя повернулось на 180 градусів. Коли став татом, почав розуміти, як це все-таки буває важко. Але ті емоції і та енергія, яку отримуєш - безцінні.

Прекрасна Аліна на білому Мальдівському піску назавжди залишиться у моїй пам'яті. Вона була моїм компасом та другом усі ці 10 років. Я вдячний їй за доньку та за кожен момент, проведений разом", - зауважив він.

Згадав і про перший показ колекції Atelier-Andre Tan на Паризькому Тижні Моди 2020 року. Тоді над ним працювали понад 200 осіб. Приїзд Гілтон теж відіграв значну роль у його житті.

"Зізнаюся, перші півтори доби її приїзду я був просто неживий. Періс не подобалося все – візажист, перукар. Ми не могли знайти їй туфлі 42-го розміру. І її сукню я створив за одну ніч, та ще ніч була.

Зустріч із Аллою Пугачовою - 1997 року я спеціально приїхав до столиці, щоб зустрітися з артисткою та показати їй ескізи нарядів, які створив спеціально для неї. Коли я зайшов до неї, сказав: "Здрастуйте, Алло". Вона повільно обернулася і сказала: "Для вашого віку, юначе, я – Алла Борисівна". Та й розмова одразу не задалася. Вона порадила покращити навички ескізування", - поділився модельєр.

Зірковий дизайнер також назвав знаковими перший показ, коли йому ще 12 років не було, прем'єру автобіографічного фільму та першу спідницю.

"І завершальний пункт цього списку зараз. Момент щастя та єдності. Я вдячний за це яскраве та дивовижне життя. Сьогодні я в Парижі піднімаю за нього келих. Далі більше", - додав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки-пастори і втеча з дому: неочікувані факти з життя іменинниці Кеті Перрі

Щоб переглянути фото та відео з архіву Андре Тана, гортайте праворуч.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andre Tan (@andre_tan_official)

Дизайнер Андре Тан і телеведуча Катерина Осадча випустили спільну колекцію. У неї увійшли шовкові сукні й кашемірові светри із квітковими орнаментами за мотивами робіт художниць Тетяни Яблонської і Марії Примаченко.

Зараз ви читаєте новину «З Періс Гілтон і ексдружиною: Андре Тан поділився архівними кадрами з нагоди 39-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути