понеділок, 25 жовтня 2021 17:34

Батьки-пастори і втеча з дому: неочікувані факти з життя іменинниці Кеті Перрі
10

Американська співачка й композиторка Кеті Перрі 25 жовтня відзначає 37 років. Її пісня I Kissed a Girl 2008 року очолила чарти 15 країн, серед яких США, Канада, Велика Британія, Австралія та Ірландія.

Gazeta.ua підготувала маловідомі факти про іменинницю.

1. Справжнє ім'я виконавиці - Кеті Гадсон. Народилася і виросла у сім'ї п'ятидесятницьких пасторів. Майбутню зірку виховували суворо: під забороною були "Гаррі Поттер", "Смурфики" і сучасна музика. Почала кар'єру співачки у церкві батьків у дев'ять років.

2. 15-річною перестала ходити на заняття до школи. Рік по тому випустила альбом у стилі християнського року. У 17 років поїхала з батьківського дому, щоб присвятити час музиці.

3. У 19 років змінила прізвище на дівоче ім'я матері - Перрі. Зробила це для того, щоб її не плутали з американською акторкою Кейт Гадсон. Ще в юному віці співачка зробила тату з написом "Ісус" на зап'ястку, щоб підкреслити свою віру і переконання.

Американська виконавиця Кеті Перрі відзначає 37-річчя
Фото: instagram.com/katyperry
Американська виконавиця Кеті Перрі відзначає 37-річчя
Американська виконавиця Кеті Перрі відзначає 37-річчя
Американська виконавиця Кеті Перрі відзначає 37-річчя
Американська виконавиця Кеті Перрі відзначає 37-річчя

4. Перрі писала тексти синглів для багатьох популярних співаків, серед яких Селена Гомес і Брітні Спірс. 2012 року музичне видання Billboard назвало її жінкою року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімалася голою і працювала стилістом: найцікавіші факти про іменинницю Кім Кардаш'ян

5. Перрі та британський актор Орландо Блум почали зустрічатися 2016 року. Були разом протягом 10 місяців і, здавалося, були дуже щасливі. Однак в лютому 2017-го раптово розлучилися. Говорили, що причиною всьому стало небажання актора думати про спільне майбутнє: нібито Кеті хотіла "весілля і дітей", а Орландо не був готовий до такого швидкого розвитку подій. Уже через шість місяців після розставання пару знову бачили разом. Зірки відвідали концерт Еда Ширана у Staples Center у Лос-Анджелесі.

Пара хотіла одружитися навесні 2020 року, але пандемія змінила їхні плани. 27 серпня 2020 року співачка народила доньку, яку назвали Дейзі Дав Блум.

Британський актор Орландо Блум і американська співачка Кеті Перрі оголосили про заручини у лютому 2019 року. Відомо, що Блум зробив пропозицію своїй коханій у День Всіх Закоханих.

Зараз ви читаєте новину «Батьки-пастори і втеча з дому: неочікувані факти з життя іменинниці Кеті Перрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути