четвер, 17 листопада 2011 15:39

Руслана Писанка вважає сало дієтичним продуктом

Руслана Писанка вважає сало дієтичним продуктом

Руслана Писанка вважає сало дієтичним продуктом. Про це вона розказала під час 14-го книжкового ярмарку "Медвін". Писанка видала книжку "Кулінарні спокуси від київської Русі".

"Сало – це дієтичний продукт, якщо вживати його без хліба. Люблю готувати вергуни "Троянда". Для цього потрібно три склянки борошна, чотири яйця, 250 грамів масла, столова

ложка цукру й рому, кілограм смальцю та 150 грамів цукрової пудри. Для тіста беремо два яйця і два жовтки. Перетираємо їх із маслом, цукром і ромом. Поступово додаємо борошно і вимішуємо тісто", - розказала Писанка.

Тісто має бути еластичне і не дуже круте.

"Розкачуємо в пласт завтовшки 2–3 міліметри. П'ятьма склянками різного калібру вирізаємо з нього кружечки. На найбільший викладаємо менші. Потім найменший великим пальцем придавлюємо в центрі, з'єднуючи між собою всі пласти майбутньої троянди. Кінці надрізуємо ножем – це будуть пелюстки. У каструлі з товстими стінками розігріваємо смалець і смажимо троянди з кожного боку. Виймаємо з каструлі та щедро посипаємо цукровою пудрою", - зазначила жінка.

Прочитати детальніше, як Писанка готувала на "Медвіні" страву "Сало. Цілком таємно", як Ольга Сумська робить зі шкварок маску та про конкурс двійників Тараса Шевченка можна у журналі "Країна" № 44 (97) за 18 листопада 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Руслана Писанка вважає сало дієтичним продуктом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути