Ексклюзиви
субота, 15 травня 2021 09:00

Руслана на "Євробаченні-2004" пригощала горілкою і салом

Руслана на "Євробаченні-2004" пригощала горілкою і салом
За виступ Руслани Україна здобула 280 балів. Фото зі сторінки співачки у Facebook

Українська співачка Руслана Лижичко з піснею "Wild Dances" 15 травня 2004 року перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення" у Стамбулі, столиці Туреччини.

Вона стала першою серед українських виконавців, яка здобула перемогу у цьому змаганні. Тоді участь брали представники 36 країн.

За виступ Руслани Україна здобула 280 балів. Друге місце посіла Сербія і Чорногорія, а третьою стала Греція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана зворушливо привітала чоловіка з днем народження

"Сьогодні ми радіємо всією командою і ніколи не забудемо тієї миті, тому що це дало великий потенціал і тим, хто був тоді зі мною на сцені, і всім, хто був за лаштунками, кого не всі знають поіменно, але без кого цієї перемоги не було б", – пригадувала перемогу співачка.

Під час підготовки до участі в конкурсі її PR-група вивчала конкурентів, проводила спеціальні рекламні тури по країнах, що були учасницями голосування. Під час самого конкурсу організували спеціальну PR-підтримку. Пресконференція Руслани минула нестандартно: наприклад, усі присутні могли дегустувати українську горілку і сало. До того ж Руслана вчила журналістів грати на трембіті.

Шоу Руслани кардинально відрізнялося від виступів інших учасників "Євробачення-2004". Телекоментатор британської студії ВВС назвав її "принцесою-воїном".

Організатори пісенного конкурсу Євробачення-2021 оприлюднили порядок виступів учасників у півфіналах. Гурт Go_A, який представлятиме Україну на конкурсі цьогоріч, виступатиме в 1-му півфіналі 18 травня під номером 15.У 1-му півфіналі також виступатимуть Литва, Словенія, Росія, Швеція, Австралія, Північна Македонія, Ірландія, Кіпр, Норвегія, Хорватія, Бельгія, Ізраїль, Румунія, Азербайджан та Мальта.

Зараз ви читаєте новину «Руслана на "Євробаченні-2004" пригощала горілкою і салом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути