середа, 04 квітня 2012 18:12

"Рубльовка - це не те, що нам потрібно" - дружина Вороніна про життя в Москві

"Рубльовка - це не те, що нам потрібно" - дружина Вороніна про життя в Москві
Юлія Вороніна ненавидить себе за зайві кілограми Фото: jetsetter.ua

Андрій Воронін з дружиною Юлією живуть за Москвою. Про це дівчина розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Ми не живемо на Рубльовці. Ми живемо теж за містом, але ближче до бази. Коли ти приїжджаєш, поживеш, улаштуєшся, то вже розумієш, що якісь речі тобі потрібні, якісь не потрібні, тому ми дуже швидко зрозуміли, що Рубльовка - це не те, що нам потрібно", - зізналася Юлія.

Дівчина зауважила, що їй не дуже подобається жити в Москві.

"Я вже другий рік там живу і ніяк не можу звикнути до життя в Москві. Коли ми переїхали до Москви, перший рік ми більше виходили. Мабуть після Німеччини та Англії, нам було так нудно, що, коли ми приїхали в Москву, зрозуміли, що тут рай для людей, які люблять нічний спосіб життя. Ходили (в клуби) багато в міру можливостей Андрія", - зазначила Вороніна.

Між тим, дівчина зізналася, як їй вдалося схуднути після народження другої дитини.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дружина Андрія Вороніна приворожила стрункою фігурою

"Насправді це моя звична вага, яка була до пологів. За вагітність я набрала 22 кг. Це дуже багато. Зараз я їх скинула. Я не буду брехати, що я цілодобово бігаю в спортзалі, вмираю, потію. Звичайно я займаюся в спортзалі і бігаю, але я вже зрозуміла, що найкращий спосіб схуднути - це сувора дієта. Я їм дуже мало, і дуже багато в чому собі відмовляю", - підкреслила вона.

"Мені дуже важко, тому що я дуже люблю солодке. І в мене вдома діти, які постійно їдять солодке. І Андрій у мене любить морозиво поїсти і тортики. Мені звичайно складно відмовитися, коли це все вдома є. Але приходиться, тому що як тільки я набираю 3-4 кг я себе просто ненавиджу", - поділилася Юлія.

Зараз ви читаєте новину «"Рубльовка - це не те, що нам потрібно" - дружина Вороніна про життя в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути