субота, 24 липня 2010 10:53

Андрій Воронін відсвяткував іменини у московському ресторані

Андрій Воронін відсвяткував іменини у московському ресторані

21 липня нападаючий московського "Динамо" і збірної України Андрій Воронін у московському ресторані "Горки" відзначав своє 31-річчя.

Про це кореспонденту "Gazeta.ua" розповіла дружина футболіста Юлія.

"Замовляв ресторан Андрій. Я тільки спілкувалася з адміністратором закладу щодо меню, - каже дружина футболіста Юлія. Про страви і напої, які стояли на святковому столі, говорити не хоче. - Я з друзями тільки у вівторок прилетіла з Одеси. Шукати інший заклад не було часу".

За словами Юлі, іменинника привітали партнер по українській збірній Олександр Алієв і нинішні одноклубники Дмитро Хохлов і Денис Колодін, російський хокеїст Олександр Овечкін, родичі і друзі з Одеси.

"Усього запросили 28 гостей,. Вітальні пісні Андрію співав російський співак Іраклій. Андрій планував запросити Кевіна Кураньї, який недавно перейшов у "Динамо", але боявся, що в російськомовній компанії Кевін почуватиметься не комфортно. У ресторан Андрій приїхав після вечірнього тренування "Динамо". Команді "виставитися" окремо".

Зізнається, що подарувала Андрію мобільний телефон "Верту". Вартість телефонів цієї марки - від $ 600.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Воронін відсвяткував іменини у московському ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути