четвер, 18 червня 2009 08:47

Воронін обвінчається на Барбадосі

Воронін обвінчається на Барбадосі

Андрій Воронін (29 років) після ігор збірної знову продовжив свою відпустку. Перед поверненням до Ліверпуля Ворона разом з дружиною Юлею поїхав відпочити на острів Барбадос, де вони планували повінчатися після року сумісного життя в офіційному шлюбі.

Українець зізнався журналістам німецького Bild, що він з Юлею на Барбадосі вже не вперше, і там вони проводять романтичну відпустку. Тому пара і вирішила провести обряд вінчання на цьому екзотичному острові. Правда, втілити зараз цю мрію Вороніним не вдалося, оскільки, як зізнався Андрій, вони не знайшли на острові відповідного священика.

Хочу з цією командою вигравати трофеї

Але чи не зірветься тепер і спортивна кар"єра українця, міркує німецька преса. "Ні, п"ятого або шостого липня я буду у "Ліверпулі", - говорить Андрій. - Сезон я планую почати в цьому клубі і хочу з цією командою вигравати трофеї".

Агент українця Андрій Головаш додає: "Андрій остаточно повертається до "Ліверпуля". На сьогоднішній день ніяких інших варіантів продовження його кар"єри немає".

За матеріалами "БЛІК"

Зараз ви читаєте новину «Воронін обвінчається на Барбадосі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути