четвер, 21 травня 2015 14:55

Розкута Світлана Лобода зачарувала турецьких чоловіків сексуальними формами
7

Фото: фото та відео надано прес-службою Світлани Лободи

Співачка Світлана Лобода презентувала провокаційний гарячий кліп "Пора додому". Зйомки проходили у турецькому місті Стамбул. На деяких вулицях турки не дозволяли знімати артистці. Пояснили, що жінкам саме тими місцями ходити і їздити заборонено.

Для зйомок співачка підібрала спокусливий костюм з глибоким декольте. У перших секундах відео Лобода продемонструвала ідеальні тіло в обіймах змії.

"Стамбул - абсолютно божевільне місто. Знімати в ньому - не найпростіше завдання, але ми легких шляхів не шукаємо. Відео в кращих традиціях класичних фільмів про гучні вечірки з неминучими наслідками. Весь час в Туреччині нас супроводжували різного роду несподіванки і різного роду сюрпризи. Ми знімали і постійно сміялися. Це була найвеселіша зйомка в моїй кар'єрі" — розповіла Світлана Лобода.

У новій відеороботі Лобода зібрала зоряну компанію: ведучих програми "Орел і Решка" Андрія Беднякова, Жанну Бадоєву, Лесю Нікітюк та Регіну Тодоренко. Вони зіграли головні ролі в авантюрної комедії без ніяких правил.

Нагадаємо, Світлана Лобода мала презентувати кліп 18 травня. Втім, перенесла запуск у зв'язку з Днем пам'яті і скорботи

Зараз ви читаєте новину «Розкута Світлана Лобода зачарувала турецьких чоловіків сексуальними формами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути