середа, 08 лютого 2023 18:36

"Розходимося щодня" – українська акторка розповіла про складні стосунки з чоловіком
6

Анна Саліванчук з Олександром Божковим виховують двох синів
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna
Анна Саліванчук з Олександром Божковим виховують двох синів
Анна Саліванчук з Олександром Божковим виховують двох синів
Анна Саліванчук з Олександром Божковим виховують двох синів
Анна Саліванчук з Олександром Божковим виховують двох синів

Українська акторка Анна Саліванчук зізналася, що вони з чоловіком Олександром Божковим дуже часто сваряться. В обох дуже запальні характери.

Складнощі у стосунках у них були і до війни. Розходяться кожен день, потім сходяться, але це все тільки на словах, розповіла Саліванчук в інтерв'ю Славі Дьоміну, Вона навіть пішла до психолога, щоб бути більш стриманою.

"Я вже йшла і говорила, що більше не повернуся. Потім повернулася. Влітку у нас були проблеми, я поїхала на три тижні в Карпати. Поверталася з думками, що ми не будемо разом, але ми знову разом. І зараз теж я місяць не була вдома і думала, що ми не будемо разом, але ми все одно разом", – каже Саліванчук з посмішкою на обличчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мене цькували за мій яскравий вигляд - Саліванчук

Вона зізналася, що не розуміє, чому тягне такі складні стосунки. Поки актриса не визначилася, як їй буде краще.

"Кожному з нас потрібно стати дорослішими. Мені потрібно змінити свою думку, якісь вчинки в наших стосунках. Навіть мою запальність. Мене легко завести, і я вже не зупиняюся. Я вірю в те, що можна роз'їхатися і зрозуміти, хочете ви бути разом чи ні. Але чоловік каже, що пауз у стосунках не буває – якщо ми роз'їдемося, то вже не зійдемося", – додала Анна.

При цьому вона додала, що любить свого чоловіка. За її словами, він прекрасний чоловік і батько, але є моменти, які вона не може терпіти. Так само і він.

Акторка Анна Саліванчук розповіла фанатам, що пішла вчитися на психолога. Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" поділилася, що здала іспит і стала студенткою інституту післядипломної роботи, факультет сімейна психологія.

Зараз ви читаєте новину «"Розходимося щодня" – українська акторка розповіла про складні стосунки з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути