Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2013 11:16

Роузі Хантінгтон-Вайтлі зробила шанувальникам еротичний подарунок

Топ-модель Роузі Хантінгтон-Вайтлі зробила чудовий подарунок своїм шанувальникам на День святого Валентина. Напередодні красуня опублікувала у своєму Twitter досить відверте фото.

Роузі вирішила похизуватися новими джинсами і виклала в Instagram знімок, для якого позувала перед дзеркалом. "Обожнюю мої джинси від Шер Коултер, agjeans", - написала модель. Але джинси на фото виявилися однозначно десь на задньому плані, оскільки красуня позувала перед дзеркалом топлес (хоча і злегка прикривши груди рукою).

За короткий час знімок зібрав 800 коментарів і більше 34 тисяч "лайків", опинившись одним з найбільш обговорюваних твіттів дня. Більшість шанувальників захоплювалися. Хоча й не обійшлося без пари критичних зауважень.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Розі Хантінгтон-Вайтлі не ховає свої худі ноги

Варто відзначити, що до Дня всіх закоханих топ-модель підготувалася ґрунтовно. Кілька тижнів тому вона представила свою нову колекцію спідньої білизни Autograph Spring в рамках співпраці з Marks & Spencer. "Ми вирішили представити моделі в ніжно-рожевих і теплих нейтральних тонах, - розповідала Роузі. - Це повинно сподобатися будь-якій жінці".

На жаль, реклама білизни Autograph Spring з Роузі в головній ролі сподобалася не всім. Кілька громадян Британії звернулися зі скаргами в Комітет з рекламних стандартів, заявивши, що на рекламних постерах Хантінгтон-Вайтлі виглядає "надмірно сексуально", а деякі феміністки знайшли знімки "принижуючими жіночу гідність і провокуючими сексуальні стереотипи щодо жінок". Втім, чиновники комітету нічого подібного на фото не розгледіли, і скарга була відхилена.

Зараз ви читаєте новину «Роузі Хантінгтон-Вайтлі зробила шанувальникам еротичний подарунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути