Ексклюзиви
четвер, 24 листопада 2011 18:32

Розі Хантінгтон-Вайтлі в підлітковому віці виглядала непривабливо

24-річна супермодель і актриса Розі Хантінгтон-Вайтлі, яка замінила Меган Фокс в останньому фільмі "Трансформерів", вважається однією з найкрасивіших жінок у світі. Саме такої думки дотримуються авторитетні чоловічі журнали Maxim і FHM.

Однак у підлітковому віці модель виглядала на так привабливо.

"У підлітковому віці я виглядала як Страшко Бетті, - розповіла вона. - Тренувальні штани, косички, три шари макіяжу, вищипані брови ... і, звісно, пластинка на зубах!"

Нагадаємо, що Розі представляла такі бренди, як Victoria's Secret, Prada, Burberry ... У липні цього року вона посіла третю сходинку в списку найсексуальніших моделей (за версією models.com).

Несподіване перетворення в зірку Голівуду підняло рейтинг Розі на недосяжну висоту. Нічого дивного в цьому немає - адже вона дебютувала в одній з найуспішніших голлівудських франшиз. Але поки що Хантінгтон-Вайтлі не впевнена, що їй варто продовжувати кар'єру актриси: в кіноіндустрії діють зовсім інші, незвичні для неї закони.

"Модельним бізнесом правлять жінки. У кіно все по-іншому. Хороших жіночих ролей зовсім мало - а значить, конкуренція набагато більше", - пояснила вона в інтерв'ю журналу Harper's Bazaar.

Зараз ви читаєте новину «Розі Хантінгтон-Вайтлі в підлітковому віці виглядала непривабливо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути