вівторок, 19 серпня 2014 16:15

Російські прихильники розкритикували Зеленського за концерт у зоні АТО

Автор: krasotki.info
 

Нещодавно на одному з відомих російських ресурсів з'явилося інтервью, що стосується український шоумена Володимира Зеленського. Про це повідомляє Еспресо.ТV з посиланням на super.ru.

У заголовку - "російські колеги, яким промили мозок", в самій статті - цитати з інтерв'ю, дані українським ЗМІ після того, як Зеленського звинуватили в зраді батьківщині (за те, що "він ховається від призову до української армії на території Росії").

"Зараз я перебуваю в Києві, де з нашою командою готую новий сезон проектів студії "Квартал 95". У Росії я дійсно був на зйомках фільму "8 перших побачень", які успішно завершилися ще на початку червня", - говорить актор.

Стаття наразі лідирує за кількістю читачів та не надто втішних коментарів.

Нагадаємо, у минулі вихідні актор відвідав зону АТО. За його словами, відмова від концертів на Донбасі означала би згоду з тим, що "у нас шматка країни немає".

"Я вважаю, що не можна відмовлятися від таких концертів. Інакше ми разом все повіримо, що "у нас шматка країни немає". Я в це не вірю!" - зазначив Володимир Зеленський.

"Я радий, що люди в Маріуполі повірили захисникам, українським солдатам. Багато хто дійсно повірив, що ці хлопці захищають нашу батьківщину", - додав він.

Нещодавнє відвідування "Студією Квартал-95" зони АТО викликало критику з боку російських фанатів зірки. У коментарях Зеленському закидають, що він заробляє гроші у Росії, але як тільки йде додому то починає критикувати сусідню країну.

Зараз ви читаєте новину «Російські прихильники розкритикували Зеленського за концерт у зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути