понеділок, 09 листопада 2020 15:38

Роман Скорпіон презентував ремікс і відео на пісню "Поцілую"

Роман Скорпіон презентував ремікс і відео на пісню "Поцілую"
Прем'єра пісні відбулась ще в 2015 році. Фото: надане піар-агентом артиста

Сьогодні артист Роман Скорпіон не лише відзначає 30-річчя, а й презентує ремікс на трек "Поцілую". Відеоробота співака в YouTube зібрала понад 10 млн переглядів.

Прем'єра пісні "Поцілую" відбулась ще в 2015 році і була однією з перших в творчості Романа.

"Секрет пісні, з одного боку, в простоті, а з іншого, у тих важливих речах, про які в ній йдеться. Кожна людина, яка слухає композицію "Поцілую", бачить в ній себе, розділяє цей настрій зі своїми власними переживаннями. Це той трек, який знайшов народну любов і став справжнім хітом", - ділиться Роман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вирішили зняти такий кліп, щоб люди перестали засмічувати планету" - співачка Доцька розповіла про виникнення творчих ідей

Пісня зазвучала в оновленому форматі з новими ритмами і сучасним саундом, які додають ще більше танцювального драйву. Автором реміксу виступив DJ MalYar.

Реп-виконавиця 29-річна Alyona Alyona представила кліп на пісню Dancer. Про це зірка повідомила в Instagram. Композиція записана спільно з електронним музикантом Vladimir Cauchemar.

Зараз ви читаєте новину «Роман Скорпіон презентував ремікс і відео на пісню "Поцілую"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути