четвер, 29 березня 2012 12:57

Роман Ештона Катчера з Ріанною дуже засмучує Демі Мур

Роман Ештона Катчера з Ріанною дуже засмучує Демі Мур
Актриса постійно читає новини про колишнього чоловіка Фото: 7ja.net

Чутки про роман Ріанни і Ештона Катчера дуже засмутили колишню дружину актора Демі Мур. Невідомо, чи справді Катчер захопився Ріанною - зрештою, тому факту, що кілька днів тому 24-річна співачка заявилася до нього в гості опівночі і поїхала додому тільки о четвертій ранку, можна знайти низку інших пояснень. Але "жовтих" пліток виявилося достатньо, щоб знову вибити Демі з колії.

Тепер друзі Мур, яка зовсім нещодавно вийшла з реабілітаційного центру, знову побоюються за її здоров'я.

"Демі як і раніше читає все, що пишуть про Ештона, - розповіли вони виданню Grazia. - Побачивши ці фотографії, вона була шокована. Вона впевнена, що між ними дійсно щось відбувається, і весь час повторює, що її від цього нудить".

Треба сказати, що після розриву з Демі 34-річного Ештона часто бачили в товаристві різних дівчат, але жодна з них не була знаменитістю "першого ешелону".

"Демі просто божеволіє і постійно шукає нову інформацію про їхній роман. Зараз вона в дуже нестабільному стані. Але в кінці кінців, Ештон - вільний чоловік і має право робити те, що захоче".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через роман з Ештоном Катчером Ріанна зацікавилася Кабалою

Інше джерело повідомляє, що 49-річна Мур почувається приниженою, оскільки людина, яка прожила з нею шість років, зумів забути її в лічені дні.

"Вона не може повірити, що він на це здатний. Він почав крутити романи з іншими зірками буквально через кілька тижнів після того, як вона залишила реабілітаційний центр, і це ще більше знецінює їхній шлюб".

Зараз ви читаєте новину «Роман Ештона Катчера з Ріанною дуже засмучує Демі Мур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути