четвер, 24 листопада 2011 14:10

"Рогату" Міку Ньютон відвезли в пустелю для фотосесії
9

Фото: Фото: прес-служба співачки

Міка Ньютон днями взяла участь у фотозйомці для американського модного журналу NEUX.

"Засновник видання, селебріті-фотограф Ванн Єво порахував Міку персонажем для грудневого номера NEUX під назвою "Winter Magic". За його словами, стильна співачка як ніхто інший вписується в концепцію журналу про моду і красу", - зазначили в прес-службі Ньютон.

Фотосесія відбулася в Палм Спрінгс, найбільшому місті в пустелі, в долині Коачелла.

"У той час, як на майданчику всі переживали про те, чи витримає вона довгий знімальний процес, Міка з посмішкою ділилася історіями про зйомки своїх кліпів в Україні, де доводилося не спати по кілька діб і зніматися на вулиці в мороз у легкому одязі. Так що зйомка, що проходила в спекотний каліфорнійський день, була для співачки абсолютно нормальною. Більш того, після її закінчення, Міка захотіла вирушити на шопінг", - підкреслили представники знаменитості.

Під час знімального дня Міка Ньютон приміряла 9 різних образів. В інтерв'ю співачка розповіла про своє життя в Лос Анджелесі, співпрацю з лейблом JK Music Group і легендарним музичним продюсером Ренді Джексоном, а також про роботу над своїм першим американським альбомом.

Журнал вийде 1 грудня.

Зараз ви читаєте новину «"Рогату" Міку Ньютон відвезли в пустелю для фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути