середа, 23 листопада 2011 10:01

Батьки Деніела Редкліффа не пускали його на зйомки "Гаррі Поттера"

Батьки Деніела Редкліффа не пускали його на зйомки "Гаррі Поттера"

Батьки Деніела Редкліффа не хотіли, щоб син знімався в "Гаррі Поттері".

Нагадаємо, що продюсери вперше побачили Редкліффа в серіалі BBC "Девід Копперфільд", і тут же захотіли запросити його на проби. Але зіткнулися з лютим опором батьків юного актора.

"Тоді йшлося про шість фільмів, які будуть зніматися в Лос-Анджелесі, - згадує 22-річний Деніел. - Як тільки мама і тато почули про це, вони тут же сказали: "Ні, це занадто грубе втручання в його життя. Це неможливо". Мені навіть нічого не сказали. Три або чотири місяці нічого не було чутно, а потім продюсери знову з'явилися, але вже з іншою пропозицією: два фільми і зйомки в Англії. Батьки сказали: "Ну добре, хай сходить на проби". Так все і почалося!"

Також Редкліфф, який нещодавно дебютував в бродвейському мюзиклі, зізнався, що не отримує від своєї слави ані найменшого задоволення.

"Бути зіркою - це жахливо, просто огидно. Звичайно, є і плюси, але вони пов'язані скоріше з самою роботою, а не із зірковим статусом", - заявив він в інтерв'ю виданню Hollywood Reporter.

Фільми про Гаррі Поттера зібрали в світовому прокаті понад 7 мільярдів доларів. Доходи від продажу DVD і комп'ютерних ігор за мотивами фільмів склали ще 5 мільярдів.

Зараз ви читаєте новину «Батьки Деніела Редкліффа не пускали його на зйомки "Гаррі Поттера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути