пʼятниця, 17 лютого 2023 09:21

Родина Брюса Вілліса повідомила новий страшний діагноз актора
10

У Брюса Вілліса деменеція
Фото: eastnews.ua
У Брюса Вілліса деменеція
У Брюса Вілліса деменеція
У Брюса Вілліса деменеція
У Брюса Вілліса деменеція

У голлівудського актора уже хворого на афазію 67-річного Брюса Вілліса лікарі діагностували лобно-скроневу деменцію.

Про це вчора повідомила родина актора в соціальних мережах. Сім'я Вілліса висловила фанатам і близьким найглибшу вдячність за вияви любові.

"З того часу, як навесні 2022 року ми оголосили про діагноз афазія, стан Брюса прогресував, і тепер у нас є більш конкретний діагноз: лобно-скронева деменція. На жаль, проблеми з комунікацією – це лише один із симптомів хвороби, з якою стикається Брюс. Хоча це і боляче, але це полегшення: нарешті мати чіткий діагноз", – написала в Instagram донька Вілліса 34-річна Румер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Брюса Вілліса та Демі Мур розсекретила першу вагітність

Афазія – це розлад, який найчастіше викликається інсультом. Також він може бути викликаний травмою голови або, в рідкісних випадках, неврологічним захворюванням. Симптоми хвороби можуть впливати на мовлення, розуміння та здатність читати. У деяких випадках афазію можна лікувати за допомогою логопедії.

Дружина актора 44-річна Емма Гемінґ стала для нього голосом і комунікатором. Подружжя виховує двох спільних доньок: Мейбел Рей та Евелін Пенн.

Емму з чоловіком підтримує також колишня дружина актора 60-річна Демі Мур. Акторка намагається проводити більше часу з ексчоловіком та часто телефонує йому.

У Брюса Вілліса і Демі Мур є троє спільних доньок – 34-річна Румер, 31-річна Скаут та 28-річна Таллула. Пара була разом 13 років. 2000 року актори розлучилися, але Мур із Віллісом залишилися у теплих стосунках: вони часто зустрічаються усією родиною на посиденьках.

Вілліс отримав зірку на Голлівудській Алеї слави у Лос-Анджелесі, де вшановуть легенд кіно, телебачення та музики.

Актор народився на військовій базі США в Німеччині в 1955 році, виріс у Нью-Джерсі. Популярність йому принесла роль приватного детектива Девіда Аддісона у фільмі "Місячне сяйво".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

У березні торік ЗМІ повідомили, що Брюс Вілліс завершує кар'єру в кіно. Причиною цього рішення стало те, що в кінозірки виявили афазію – розлад мовлення, що виникає після пошкодження мозку.

Згодом стан здоров'я хворого на афазію американського актора погіршився. Зірка дедалі рідше впізнає рідних і не завжди розуміє, що вони йому кажуть. Зокрема, знаменитість мало що може сказати сам.

Зараз ви читаєте новину «Родина Брюса Вілліса повідомила новий страшний діагноз актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути