вівторок, 20 квітня 2021 12:42

"Робот із цицьками" - Каменських у реаліті обміркувала багатогранність жінок
5

Співачка 33-річна Настя Каменських також відома як NK випустила чергову серію відвертого реаліті-шоу "Девочки рулят". Вона разом із дружиною ексучасника гурту "Время и Стекло" Позитива Анною Завгородньою обговорила багатогранність жінок.

Відео опублікували на офіційному YouTube-каналі Каменських. У четвертому випуску зірка разом із подругами відправилася до підземних річок і сенот у Мексиці.

"Ми занурилися в темні таємниці стародавніх підземних печер Мексики - сеноти. Індіанці мая вважали сеноти воротами в потойбічний світ, джерело енергії для всього живого", - зазначила співачка в мережі.

Каменських і Завгородня обговорили багатогранність жінок
Фото: скріншот з відео
Каменських і Завгородня обговорили багатогранність жінок
Каменських запустила власне реаліті. Вона відправилася в Мексику разом з матір'ю Лідією, Анною Завгородньою та ще двома подругами
Каменських і Завгородня обговорили багатогранність жінок
Каменських і Завгородня обговорили багатогранність жінок

Завгородня й Каменських обговорили враження від поїздки. Також вони обміркували ставлення суспільства до жінок.

"Відчуття, наче побувала на електростанції. Такий заряд отримала. Знаєш, до мене прикуто багато уваги, як до артистки. У соцмережах пишуть хоч і безліч хороших коментарів, але є й такі, де вказують, що маю бути ідеальною в усьому. Таке враження, що жінка має народити купу дітей, стояти біля плити й бути ідеальною", - сказала виконавиця.

Подруга співачки зауважила, що це як "робот із цицьками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар мала екстремальний відпочинок із безсонням і стресом

"Так, але я вважаю, що жінка - це цілий спектр усього. Навіть у своїх піснях у мене різна стилістика. Переживала через це, бо хотіла мати одну лінію. А потім зрозуміла, я - багатогранна. Як і кожна дівчина. Тому що ти весела, сумна, хочеш плакати чи танцювати. І це важливо", - додала Каменських.

Українська виконавиця Настя Каменських розповіла, що в неї була коронавірусна хвороба. Здавалося б, недуга лишилася в минулому, та співачка періодично відчуває раптові напади сильного страху.

Зараз ви читаєте новину «"Робот із цицьками" - Каменських у реаліті обміркувала багатогранність жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути