Ексклюзиви
понеділок, 19 квітня 2021 16:33

Катерина Кухар мала екстремальний відпочинок з безсонням і стресом
10

Прем'єр балету Олександр Стоянов затягнув дружину Катерину Кухар на екзотичний екстремальний туризм, до якого, судячи з усього, прима-балерина була не готова. Артисти в одній поїздці об'єднали два види відпочинку і поїхали в дикі джунглі за пригодами.

"Це була незвичайна поїздка для мене, - ділиться Катерина Кухар. - Я знала, що від подібного відпочинку Саша в захваті. Тому ми вирішили наш відпочинок розділити на дві частини. Перша - це стандартний пляжний релакс у південній частині Шрі-Ланки на березі індійського океану в готелі Cape Weligama Resort. Ця частина відпустки під девізом "Неймовірно смачно, комфортно і вишукано".

Для другої частини ми переїхали в готель Wild Coast Tented Lodge, який розташований практично в Національному заповіднику Яла. З одного боку, це незабутній досвід і божевільний адреналін, з іншого - абсолютно новий experience для мене. До цього дня ніколи в житті не відвідувала сафарі, не жила на території в дикій природі. Звичайно, я не спала на сирій землі та каменях, навпаки, у нас був окремий комфортабельний будиночок у формі кокона з кращими зручностями. Але іноді я думала, що там посивію від рівня стресу, який отримувала, виходячи за межі свого "кокона".

"Коли ми заїжджали в готель, нас попередили, що в будь-який момент можуть зателефонувати й попросити не залишати територію свого кокона, тому що на територію можуть зайти слон, леопард або ведмідь. Відпочинок був екстремальний, але безпечний, нас супроводжували рейнджери", - розповідає Олександр Стоянов.

"Я ніколи раніше так уважно не дивилася під ноги, тому що можна наступити на змію, варана, ящірку або щось інше повзуче. Були випадки, коли змія приймала сонячні ванни на порозі нашого будиночка, а в шафі я знаходила ящірку, - згадує Катерина Кухар. - Пляжний відпочинок тут теж був нестандартний. Коли нас прогнало стадо буйволів, ми навіть не підозрювали, що вміємо так швидко бігати. Іншим разом біля мого шезлонга повзала змія, і доки я була шокована, Стоянов на неї відкрив полювання. Від жаху я так кричала, що прибігли робітники готелю і вже вмовляли Сашу дати змії спокій. Іноді на пляж приходила банда мавп. На вечерю ми ходили лише в супроводі співробітників готелю, бо самим було небезпечно. Зізнаюся чесно, в останній день я просто не спала всю ніч, мені здавалося, що в номері щось повзає ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар показала розкішну фігуру на пляжі

"Так, Катя могла за ніч розбудити мене раз 5-7 і попросити перевірити кімнату: валізи, під ліжком, у шафі. Спочатку Катя добре на все реагувала і її особливо нічого не лякало. Вона шалено любить природу і тварин, але, мабуть, у якийсь момент вона зрозуміла, що вона все-таки людина "кам'яних джунглів". Я вважаю, що такий відпочинок обов'язково потрібно спробувати, просто наступного разу я б спочатку відвідав би ось такий екзотичний готель, поспостерігав би за реальним життям і дикими тваринами, а завершував би відпустку більш звичним пляжним відпочинком", - говорить Олександр.

Балерина Катерина Кухар створила шовкові балетні спідниці з дизайнером LYALYA SOGOMONYAN. Ім'я Катерини Кухар вже давно асоціюється не тільки з балетом, а й зі словосполученням - ікона стилю. Нещодавно прима-балерина вирішила спробувати свої сили в новій для неї індустрії й спільно з дизайнером LYALYA SOGOMONYAN представила весняні танцювальні спідниці.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар мала екстремальний відпочинок з безсонням і стресом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути