вівторок, 13 жовтня 2009 12:55

Робі Вільямс на машині переїхав папараці (ФОТО)

Робі Вільямс на машині переїхав папараці (ФОТО)

Тріумфальне повернення Робі Вільямса на британську сцену затьмарила трагічна ситуація, яка трапилась після шоу. Співак, вперше за останні три роки з"явився перед лондонськими шанувальниками і заспівав свій новий сингл Bodies.

Проте справжній вибух емоцій співака чекав не на концерті, а після нього. Робі, який вийшов після концерту, в дверях очікував натовп шанувальниць і папараці. Співак всівся на заднє сидіння своєї машини, його водій здав назад і не помітив, як підім"яв під колеса 18-річного фотографа, який стояв позаду автомобіля.

Намагаючись клацнути зірку, парубок підійшов дуже близько і просто не встиг відскочити, як автомобіль співака наїхав на нього. Натовп завмер від несподіванки. Від болю і шоку фотограф голосно закричав, а Робі, як тільки зрозумів, що сталося, негайно кинувся з машини.

"Вільямс вискочив з автомобіля і закричав, - розповів очевидець. - Там всі кричали - все виглядало дуже страшно. Служба охорони кинулася на допомогу, розштовхуючи натовп і намагаючись витягнути нещасного з-під машини. Обидві ноги молодої людини виявилися затиснуті між колесами".

Постраждалого забрала карета "швидкої допомоги", яка відвезла його в лікарню. Робі тим часом поспішив сісти назад в свою машину і поїхав. Як пізніше повідомила поліція, фотографові пощастило - він відбувся переляком і незначними пораненнями.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Робі Вільямс на машині переїхав папараці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути