Ексклюзиви
понеділок, 22 квітня 2013 16:41

Різ Візерспун заарештували за хуліганську витівку

 

Знаменита актриса Різ Візерспун арештована за неналежну поведінку. Вона накричала на поліцейських, які зупинили машину її п'яного чоловіка.

Зірка Голлівуду арештована на одній з автомобільних доріг Атланти після того, як неналежно поводила себе зі співробітниками дорожньої поліції. Візерспун провела кілька годин у поліцейській дільниці штату Джорджія через хуліганську витівку.

Володарка премії "Оскар" і зірка фільмів "Блондинка в законі" і "Переступити межу" була взята під варту після того, як дорожній інспектор зупинив автомобіль, в якому знаходилися Візерспун та її чоловік Джим Той, запідозривши останнього у вживанні алкоголю за кермом. 37-річна володарка премії "Оскар" і її чоловік Джеймс Той їхали кудись на автомобілі Ford Fusion. Машина рухалася підозріло нерівно, її хитало з боку в бік. Це привернуло увагу поліцейських і вони вирішили перевірити водія на вміст алкоголю в крові.

За кермом іномарки перебував Джеймс, на захист якого тут же встала його благовірна. Візерспун, замість того щоб залишатися і сидіти спокійно в машині, як того вимагають закони США, почала лаятися з поліцейським. Вимагаючи негайно перевірити, хто вона така, актриса загрожувала правоохоронцю скандалом на всю країну. "Місіс Візерспун стала говорити, що я несправжній поліцейський. Я попросив її сісти і замовкнути", - розповів у своєму звіті правоохоронець.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Різ Візерспун не вдалося приховати від папараці новонародженого сина

У результаті "блондинка в законі" була закута в наручники і перепроваджена в поліцейську дільницю, де актрисі та її чоловікові вручили повістку з приписом з'явитися в кримінальний суд Атланти. Візерспун пред'явлено звинувачення в хуліганстві, а Тоту загрожує розгляд за підозрою в керуванні автомобілем в нетверезому стані.

Зараз ви читаєте новину «Різ Візерспун заарештували за хуліганську витівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути