четвер, 29 квітня 2021 13:43

"Рік до нас не приїжджав" - Ірина Білик заявила про розлучення з чоловіком

"Рік до нас не приїжджав" - Ірина Білик заявила про розлучення з чоловіком
Ірина Білик розлучається з чоловіком. Фото: Ірина Білик у Facebook

Невтішну новину розповіла 51-річна артистка Ірина Білик.

Вона розлучається з чоловіком, 48-річним російським продюсером і фотографом Асланом Ахмадовим, розповіла співачка в програмі "Мій секрет" на телеканалі СТБ.

Він також є батьком її молодшого сина Табріза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик показала новий "космічний" кліп

"Я не хотіла про це говорити, хоча рано чи пізно однаково про це всі дізнаються. Ми з Асланом розлучаємося. Я була ініціаторкою розлучення. А що робити? Він уже понад рік не приїжджав до нас. Хоча я його кохаю, а він мене, але...", - сказала Ірина Білик зі сльозами на очах.

Після цього вона заспівала свою пісню "Одинокая".

У березні 2016 року стало відомо, що Білик і Ахмадов одружилися. Коли саме відбулося весілля - секрет. У грудні 2015-го в подружжя народився син Табріз.

Подружжя Ірини Білик та Аслана Ахмадова жило на дві країни: вона – в Україні, він – у Росії. Раніше чоловік часто навідував дружину й сина Табріза, однак через пандемію фотограф приїжджав дедалі рідше. Співачка і продюсер познайомилися 2011 року. Зірка замовила в нього кліп на пісню "Маленькая девочка", і він зняв її такою, якою ніхто не міг показати. Тоді Ірина Білик заплатила Аслану Ахмадову $50 тис. за два знімальні дні. Це найдорожчий кліп за всю її кар'єру. Уже тоді артистка зрозуміла, що хоче від нього дитину.

Зараз ви читаєте новину «"Рік до нас не приїжджав" - Ірина Білик заявила про розлучення з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути